AKDENIZ LUNCH & EETHUIS

AKDENIZ LUNCH & EETHUIS Alle gerechten zijn ambachtelijk bereid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 782 beoordelingen
22 jul 2019 om 0:43 Heb op verschillende plaatsen pizza gegeten en heb nooit nare ervaring mee gehad. Ben niet zo moeilijk met eten alleen de pizza van hun vond ik echt een stuk minder.
20 jul 2019 om 20:37 Vrij snel was het eten hier en het eten smaakte super
18 jul 2019 om 9:03 Hetgeen voor €.19.00 wordt geleverd staat niet in verhouding tot deze prijs, had mij mijn eerste bestelling anders voorgesteld dan in zo’n onsmakelijk voerbakje
15 jul 2019 om 15:54 Bezorging duurde lang, gelukkig was het eten nog heel warm en kreeg ik netjes excuses vanwege de lange bezorgtijd.
12 jul 2019 om 21:50 Perfect op tijd geleverd en zeer smakelijke gerechten.
8 jul 2019 om 20:46 Voor herhaling vatbaar
7 jul 2019 om 19:44 Super lekker en verzorgd eten. Vriendelijke bezorger.
7 jul 2019 om 9:11 Binnen de afgesproken tijd bezorgd! Lekkere pizza
5 jul 2019 om 23:21 Waardeloos... de eieren smaakten en roken naar rotte eieren. Bezorger was te laat. Vond de weg niet. Na uitleg vond hij die nog steeds niet. Naar een hele tijd, dachten we dat hij niet meer kwam. Uiteindelijk kwam hij eens aanzetten. 90 min na bestelling.
2 jul 2019 om 20:07 Eten was koud. Sla ongeïnspireerd bagger. Friet taai. Jammer heb het wel smaakvolle gehad.
30 jun 2019 om 22:18 Snelle bezorging. Vriendelijk. Eten smaakt uitstekend.
27 jun 2019 om 18:53 Het eten was super koud! Adana zo slap en smaakt vies en shoarma was zooo droog!! Kapsalon met kip was ook echt zo droog en koud We hebben alles weg gegooid!! Echt jammer want ik vindt dat je zoiets niet eens mag leveren aan klanten!!